Výměna žárovky parkovacího světla Hyundai i20

Úvod Blog Poradna Výměna žárovky parkovacího světla Hyundai i20

Výměna žárovky parkovacího světla Hyundai i20

Jak vyměnit žárovky předního parkovacího světla u Hyundai i20. Dotaz do poradny od našich čtenářů a fanoušků.

DOTAZ DO PORADNY

Hyundai i20 a výměna žárovky

Dobrý den, rád bych poprosil o radu ohledně výměny žárovky pravého předního parkovacího světla u hyundai i20. Odšrouboval a odendal jsem kulatý kryt, vidím patice hlavní žárovky i parkovačky, ale bohužel nevím jak patici s parkovačkou dostat ven - jak je zajištěna (jestli je nutné otočit, zatáhnout, zatlačit, ...).

Naše odpověď:

Vážený pane Karle,

nejprve se Vám a všem čtenářům naší poradny musím omluvit za časovou prodlevu v mých odpovědích. Jak možná víte, třeba z našeho facebooku, dokončovali jsme zcela zásadní a radikální stavební úpravu objektu našich autosalonu a bohužel jsem neměl dostatek času a energie se věnovat ještě něčemu jinému.  Nicméně v současné době již naše prodejní i servisní činnost probíhá v novém více méně normálně a chybí už jen skutečně drobné dodělávky. Takže i já se pomalu vracím ke svým běžným povinnostem, mezi které patří i redakce naší autoporadny.

Žárovka parkovačky ve světlometu vozu Hyundai i20 je do své plastové objímky pouze zastrčena. Demontujete ji tedy pouze vytažením, ale je pravda, že žárovka je do objímky zasazena s výrazným přesahem, a tak síla, kterou je nutno vynaložit na její vytažení, je překvapivě poměrně velká.  

Váš servisní tým ASPEKTA

  • Spolehlivá péče
  • Komplexní služby
  • Přátelský a osobní přístup